Dovenpastoraat

Het dovenpastoraat valt onder de verantwoordelijkheid van de Christelijk Gereformeerde Kerken en de PKN gemeenten, waartoe onze gemeente behoort. De taken van het dovenpastoraat zijn het geven van catechisaties en Bijbelstudies, en het organiseren van gecombineerde kerkdiensten en specifieke dovendiensten. In Noord-, Midden- en Zuid-Nederland staan deze activiteiten onder leiding van respectievelijk ds. Visser, ds. Van Dijke en ds. Kievit. Elke provincie heeft een Interkerkelijk dovencomité (IC). Onze gemeente valt onder het IC Overijssel. Voor meer informatie kunt u de website www.dovenpastoraat.nl raadplegen.

Het adres van ds. Dingemanse is:                                                                                                 Ds. M. Visser
Van Karnebeekstraat 31
8072 Nunspeet
Tel. en teksttelefoon: (0341) 701 110