Clubs

Basisclub
Op donderdagavond van 19.00 – 20.00 uur is er basisclub voor jongens en meiden van groep 6, 7 en 8 van de basisschool. De avonden beginnen altijd met vragen over de bijbel, een groepsdiscussie, een puzzel of een bijbelquiz. Op deze manier leren we met elkaar over en uit de Bijbel. Na een pauze volgt een informeel deel, waarin met elkaar wordt geknutseld of een spelletje gedaan wordt.
Rond de christelijke feestdagen vullen we de avond met een liturgie om ons zo verder in de betekenis te verdiepen. Maar ook binnen de gemeente zijn we actief. Zo helpt de club bij diverse acties en zijn de jongeren al vele jaren betrokken bij het rondbrengen van de kerst-attenties naar ouderen binnen de gemeente. Af en toe worden er ook verschillende uitjes georganiseerd. Afgelopen winter hebben we bijvoorbeeld FlevOnice bezocht!
In totaal telt de club ongeveer twintig leden en zijn er drie begeleiders.

Jeugdclub 12+
Één keer in de twee weken op woensdagavond om 19.00 tot 20.30 uur is er jeugdclub voor jongeren van 12 tot 16 jaar. We beginnen de avond met een stukje lezen uit de Bijbel, hierna gaan we erover nadenken door middel van een spel, puzzel of vragen beantwoorden. Na een korte pauze gaan we wat knutselen.
We hebben een leuke groep met vier begeleiders. Iedereen is van harte welkom!